У Каховці загарбники повернули містян, яких викрали на мирному мітингу

У Каховці загарбники повернули містян, яких викрали на мирному мітингу

Укрінформ
У Каховці на Херсонщині російські загарбники повернули п’ятьох місцевих жителів – чотирьох чоловіків та одну жінку, які були викрадені під час проведення мирного мітингу 3 квітня. 

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Каховська міська територіальна громада.

«Вже вдома», - повідомили органи місцевого самоврядування, оприлюднивши фотографії чотирьох визволених чоловіків. Раніше міськрада також інформувала, що каховчанка Олена Бубнова, яку 3 квітня під час мирного мітингу забрали військові рф, теж вдома.

На сьогодні російські військовослужбовці утримують ще викрадених у суботу, 2 квітня, з власних помешкань Олега Кожем’якіна та Василя Латанюка. 

Як повідомляв Укрінформ, в Херсонській області поширена практика викрадення загарбниками мирних жителів області, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти. Ворог тримає викрадених людей у тюремних камерах у Херсоні. Доля багатьох досі невідома. 

Раніше міський голова Херсона Ігор Колихаєв заявив, що у Херсоні російським військовослужбовцям злили інформацію про усіх активістів, а також українських захисників, які були в Донецьку та Луганську. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-