Загарбники використовували Тростянецьку шоколадну фабрику як склад боєприпасів

Загарбники використовували Тростянецьку шоколадну фабрику як склад боєприпасів

Фото
Укрінформ
Загарбники розграбували та зруйнували Тростянецьку шоколадну фабрику, яку вони використовували як склад боєприпасів.

Як передає Укрінформ, вражаючі фото опублікували в Фейсбуці Тростянецької міськради, його авторка журналістка місцевого ТРК Аліна Гребенькова.

"Тростянецька фабрика ПрАТ "Монделіс Україна". Уже за сталою традицією місце дислокації російських військових, без перебільшення, всипане сміттям та брудом. Не секрет, що розміри та масштаби підприємства чималі, тож російські окупанти використовували нашу "шоколадку" як склад для боєприпасів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що загарбники жили у приміщеннях фабрики, які завалені сміттям. Свої машини й техніку вони зберігали в складах і цехах фабрики.

Також рашисти залишили на стінах фабрики графіті в стилі "тут був Вася", а іще в написах йдеться про те, що "они не хотели войны" та "терпели 8 лет".

Уся фабрика зруйнована практично вщент.

Читайте також: Тростянець після окупації: зруйновані будинки, лікарня та вокзал

Утім, за словами голови Тростянецької громади Юрія Бови, керівництво фабрики запевнило, що підприємство буде відновлено та відбудовано.

Як повідомлялося, Тростянець на Сумщині загарбники захопили на початку березня. Звільнили його ЗСУ 26 березня під час контрнаступу на російську армію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-