Треба дивитися кожен будинок: на Київщині виявили понад тисячу вибухових предметів

Треба дивитися кожен будинок: на Київщині виявили понад тисячу вибухових предметів

Укрінформ
Фахівці виявили більше тисячі вибухонебезпечних предметів на Київщині. 

Про це зазначив в телеефірі 6 квітня радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, передає Укрінформ.

“Станом на вчора було знайдено більше тисячі вибухових предметів. Ми сподіваємося, що основну частину вдасться більш-менш очистити, але не можна поки що загадувати, тому що треба дивитися у кожен будинок, де очікує потенційна небезпека”, - сказав він.

У МВС радять громадянам не поспішати повертатися у свої домівки, які знаходяться у звільнених від ворога населених пунктах на Київщині.

Читайте також: «Не чіпай, не підходь, набери 101»: як діяти, коли бачиш вибухівку

Денисенко запевнив, що фахівці роблять усе можливе аби швидко розмінувати всі звільнені території.

“Треба трохи почекати. Вчора стався страшний інцидент, коли молодий чоловік - 32 роки повернувся до себе до дому в одне із сіл на Київщині, сів у свою машину і потім ця машина вибухнула, тому що там у багажнику була міна”, - зазначив радник міністра.

Як повідомляв Укрінформ, ДСНС 5 квітня поінформувала, що піротехнічні підрозділи ДСНС упродовж доби виявили, вилучили і знешкодили 1,190 тис. вибухонебезпечних предметів.

Заступник міністра оборони України Ганна Маляр зазначила, що громадяни мають дочекатися офіційних заяв місцевої влади Київщини про те, що все розміновано, безпечно і можна повертатись до своїх домівок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-