Буковинський край передав на потреби ЗСУ  11 автомобілів швидкої допомоги

Буковинський край передав на потреби ЗСУ 11 автомобілів швидкої допомоги

Укрінформ
З Буковини українським військовим передали 11 автомобілів швидкої допомоги та медикаменти.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька обласна рада, передає Укрінформ.

«Як повідомляє генеральний директор Центру екстреної медичної допомоги, депутат Чернівецької обласної ради Володимир Єленєв, колектив закладу зібрав та передав на допомогу ЗСУ 453 тисячі гривень. Окрім цього, Центр на потреби ЗСУ та інших військових формувань передав 11 автомобілів екстреної медичної допомоги», - йдеться у повідомленні.

Також 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді, Чернівецькому прикордонному загону та управлінню ДСНС передали ліки, кровоспинні пов'язки, бинти, медичні ноші та інші вироби.

Для Центрів екстреної медичної допомоги Київської, Харьковської, Сумської, Чернігівської та Черкаської областей буковинські медики сформовано та відправлено гуманітарну допомогу - ліки та вироби медичного призначення.

Читайте також: Хмельницькі благодійники передали військовим оснащення на 1,5 мільйона гривень

24 лютого за вказівкою президента рф путіна розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну. Загарбники обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-