На Хмельниччині поліцейські відвідали трирічного хлопчика, який став відомий після виконання пісні «Ой у лузі червона калина»

На Хмельниччині поліцейські відвідали трирічного хлопчика, який став відомий після виконання пісні «Ой у лузі червона калина»

Укрінформ
На Хмельниччині поліцейські відвідали трирічного хлопчика-переселенця, який став відомим після зйомок у кліпі до пісні «Ой у лузі червона калина».

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

«Поліцейські офіцери громади відвідали сім’ю переселенців з Ірпеня, які оселились в одному із сіл на Хмельниччині. Молодший син у родині на ім’я Леон своїм виконанням гімну Січових Стрільців «Ой, у лузі червона калина» зворушив серця всіх українців і подарував мільйонам дорослих віру в перемогу», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Леон із сім’єю мешкав Ірпені. 24 лютого вони прокинулись від вибухів і спочатку виїхали до Василькова, а згодом у село на Хмельниччину. Місцеві жителі допомагають родині й постійно передають дітям свіже молоко та сир.

За словами Гамалія, правоохоронці привезли дітям смаколики і подякували Леону за пісню, яка підіймає бойовий дух.

Як повідомлялося, вокаліст й автор пісень гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк нещодавно заспівав пісню «Червона калина». Зараз співак зі зброєю в руках захищає Київ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-