Журналістам дозволять працювати під час посиленої комендантської години на Київщині

Журналістам дозволять працювати під час посиленої комендантської години на Київщині

Укрінформ
Голова Київської ОВА Олександр Павлюк прийняв рішення про сприяння у роботі представникам ЗМІ під час посиленої комендантської години на визволених від загарбників територіях.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на допис Павлюка в Телеграмі

«Дуже важливо, щоб весь світ побачив ті жахіття, які принесли на нашу землю загарбники. Тому прийнято рішення дозволити роботу журналістів у звільнених населених пунктах Київщини і під час посиленого комендантського часу, за погодженням з місцевою владою та представниками національної поліції безпечних шляхів руху», - зазначив Павлюк.

Водночас він наголосив, що людям, які виїхали, повертатися на визволені території поки що небезпечно. Профільні служби проводять там роботи з розмінування та зачистки.

Про можливість повернутись додому влада поінформує додатково.

Читайте також: Зачищення Київщини: за добу виявили майже 5 тисяч вибухонебезпечних предметів

Як повідомляв Укрінформ, комендантська година у визволених районах Київщини продовжена до 06:00 7 квітня. Доти місцевим жителям категорично забороняється пересуватися населеними пунктами та перебувати в громадських місцях.

У цих населених працює спеціальна обласна моніторингова група, що фіксує наслідки агресії росії та знищення цивільної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-