Загарбники обстріляли Чугуїв: загинули двоє людей

Загарбники обстріляли Чугуїв: загинули двоє людей

Укрінформ
У Чугуєві на Харківщині внаслідок ворожого артилерійського обстрілу сьогодні, 4 квітня, загинули 38-річний чоловік та 63-річна жінка.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Харківської обласної прокуратури, передає Укрінформ.

"За даними слідства, 4 квітня 2022 року російські окупанти здійснили артилерійський обстріл м. Чугуїв Харківської області. Внаслідок цього низку будинків пошкоджено та зруйновано. В одному із житлових будинків внаслідок обстрілу загинули 38-річний чоловік та 63-річна жінка", - йдеться у повідомленні.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Читайте також: У Харкові троє дітей після вечірнього обстрілу перебувають у вкрай тяжкому стані

У прокуратурі повідомили також про артобстріл міста Барвінкове Ізюмського району. Він стався близько 3:30, пошкоджено житлові будинки, легкові автомобілі та сільгосптехніку. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

24 лютого президент рф путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-