У звільнених районах Київщини посилену комендантську годину продовжили до 7 квітня

У звільнених районах Київщини посилену комендантську годину продовжили до 7 квітня

Укрінформ
Дію посиленої комендантської години в населених пунктах Броварського, Вишгородського та Бучанського районів, що були звільнені від російських військ, подовжено до 7 квітня.

Про це в Телеграмі повідомив голова ОВА Олександр Павлюк, передає Укрінформ.

«Вона триватиме до 6:00 7 квітня. На всій іншій території Київської області комендантська година триватиме з 21:00 4 квітня до 6:00 5 квітня», - написав Павлюк.

Під час комендантської години забороняється перебувати на вулицях та в інших громадських місцях, пересуватися транспортом або пішки. «Прошу з розумінням відноситися до тимчасових незручностей, які запроваджуються на звільнених від орків територіях. Такі заходи необхідні заради безпеки мешканців, що там залишилися. Наші сили оборони, рятувальники зачищають об'єкти інфраструктури від вибухових «сюрпризів», що лишили після себе загарбники. Дотримуйтеся всіх вимог, бережіть себе та близьких», - підкреслив голова ОВА.

Читайте також: Кличко просить киян поки не повертатися до міста і пояснив, чому

Як повідомляв Укрінформ, у звільнених від російських військових Броварському, Вишгородському та Бучанському районах Київської області запровадили посилену комендантську годину з 2 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-