З Луганщини сьогодні евакуювали майже тисячу цивільних

З Луганщини сьогодні евакуювали майже тисячу цивільних

Укрінформ
З Луганщини сьогодні, 4 квітня, евакуйовано майже 1000 мирних мешканців.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«З Луганщини сьогодні евакуйовано майже 1000 людей… Разом з Патрульною поліцією, релігійною організацією та волонтерами сьогодні вдалося вивезти 452 мешканця Лисичанська, 136 - з Кремінної, 22 рубіжанина, 117 - з Гірської громади, 244 сєвєродончанина», - написав очільник області.

За його словами, автобуси декілька разів потрапляли під обстріли.

«Орки не хочуть, аби люди рятувалися. Проте ми робимо неможливе, щоб зберегти Вам життя. Через постійні обстріли з Попасної людей вивезти не вдалося», - додав Гайдай.

Він зазначив, що для тих, хто залишився було завезено декілька тонн гуманітарної допомоги: їжу, ліки, засоби гігієни. Патрульна вже розвозить їх по бомбосховищам.

Керівник ОВА знову закликав мешканців області евакуюватися, не залишатися в обстрілюваних та дуже небезпечних наразі населених пунктах регіону.

«Котрий день я прошу Вас - швидше приймайте рішення, час їхати в безпеку прийшов! Вбережіть своїх дітей!...Ще раз, не тягніть! Автобуси чекають Вас щоранку. Бережіть себе», - наголосив Гайдай.

Читайте також: Із обстрілюваних Кремінної та Лисичанська евакуйовані понад 500 жителів

24 лютого президент рф путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Фото: Фейсбук Сергій Гайдай

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-