Ворог новими атаками хоче зірвати успішний старт посівної кампанії на Одещині

Ворог новими атаками хоче зірвати успішний старт посівної кампанії на Одещині

Укрінформ
Ракетними ударами по об’єктах критичної та військової інфраструктури ворог намагається ще й зірвати посівну кампанію, що успішно триває в Одеській та інших областях України.

Про це зазначив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук під час спільного телемарафону UAразом , передає Укрінформ.

«Близько опівночі (проти 4 квітня - ред.) по Одесі вдарили кількома ракетами по одному з об’єктів міста. Наразі інформація щодо постраждалих уточнюється... Бачимо, що ворог обрав стратегію знищення об’єктів критичної та військової інфраструктури. Зокрема, мова йде про базу зберігання пального», - зазначив Братчук.

На його думку, це пов’язано не лише з воєнними діями, а також із посівною кампанією, що успішно триває в Одеській та інших областях України. Ворог намагається перешкодити хліборобам закласти основи майбутнього урожаю.

Речник ОВА додав, що ракетний удар було завдано з боку тимчасового окупованого Криму.

Читайте також: Випущені по Одесі ворожі ракети не влучили в ціль, пошкоджені нежитлові будівлі

Як повідомлялося, 3 квітня Одесу атакували з повітря.

24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-