«Лікарі без кордонів» передали Луганщині життєво необхідні медпрепарати

«Лікарі без кордонів» передали Луганщині життєво необхідні медпрепарати

Укрінформ
Міжнародна організація «Лікарі без кордонів» надали лікарням Луганщині життєво необхідні медичні препарати. Російський агресор зруйнував 28 медзакладів та блокує поставки препаратів.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Лікарі без кордонів» передали Луганщині життєво необхідні медпрепарати …До медичних закладів Луганської області надійшли гуманітарні вантажі з інсулінами, препаратами для наркозу та тиреоїдної групи (L-тироксин), антибіотиками, знеболювальними, протизапальними, гіпотензивними та кровозупинними засобами, а також шприцами, перев’язувальними матеріалами тощо», - написав очільник області.

Він зазначив, що міжнародне гуманітарне право захищає, перш за все, тих, хто не воює, та російським загарбникам закони не писані, вони не жаліють ані беззахисних, ані хворих, ані тих, хто їх рятує – лікарів.

«Ворог зруйнував 28 медзакладів та блокує поставки життєво необхідних препаратів. Медикаменти, спецобладнання та інструментарій доводиться доставляти гуманітарними коридорами, але на сьогодні лікарні укомплектовані повністю», - повідомив Гайдай.

Читайте також: На Донеччині й Луганщині ворожі обстріли за добу пошкодили 30 житлових будинків

24 лютого президент рф путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-