Відновлюється автомобільне сполучення між Черніговом і Києвом - голова ОВА

Відновлюється автомобільне сполучення між Черніговом і Києвом - голова ОВА

Укрінформ
У понеділок, 4 квітня, відновлюється рух гуманітарних вантажів із Києва до Чернігова.

Про це повідомив у Телеграмі голова Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус, передає Укрінформ.

"4 квітня з 10-ї ранку відновлюється сполучення із Чернігова до Києва. Проїзд трасою на Гончарівське (або старий Київський шлях). Рух буде здійснюватися в обидва боки. Але очікуємо, що можливі затримки із рухом, місцями доведеться чекати у черзі", - написав посадовець.

За його словами, для транспорту діятиме обмеження до 5 тонн. "Вантажі більшої ваги просто не пропустять", - пояснив Чаус.

Водночас він закликав жителів Чернігова і тих, хто хоче повернутись у місто, у перші дні утриматися від масових поїздок автомобілями, оскільки "це завадить доставці у місто очікуваної допомоги та важливих вантажів".

Як повідомлялося, внаслідок російської агресії Чернігів був напівблокований. Місто жило без води, електрики, тепла й газу.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-