Ворог порушує «режим тиші»: на півдні Рубіжного вибухи чутно щодесять хвилин

Ворог порушує «режим тиші»: на півдні Рубіжного вибухи чутно щодесять хвилин

Укрінформ
Вороги порушують «режим тиші»: у південній частині Рубіжного вибухи чутно кожні десять хвилин.

Про це повідомляє у Телеграмі голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

«Режим тиші»: у південній частині Рубіжного вибухи чутно кожні десять хвилин. Саме звідти ми намагаємося вивезти людей. «Гуманітарний коридор» погоджений, але «режиму тиші» росіяни не дотримуються. Обстріли цього району відбуваються з вечора», - йдеться у повідомленні.

Проте ОВА евакуйовує рубіжан, допоки залишається така можливість. Також завозять гуманітарну, питну і технічну воду, намагаються полагодити комунікації.

За словами Гайдая, під вогнем доводиться працювати й комунальникам. Ремонтні бригади відновлюють газотранспортну інфраструктуру, пошкоджену внаслідок обстрілів російської армією. Втім, без газопостачання залишаються 36 населених пунктів (близько 116 900 абонентів), з них 29 повністю та 7 частково.

Через чисельні пориви мереж та знеструмлення насосних станцій відсутнє водопостачання у місті Рубіжне, у с. Нижнє, Нижнє-1, Новотошківське, повністю без водопостачання Попасна, частково обмежено подачу на Золоте, Лисичанськ, Сєвєродонецьк.

Як повідомлялося, з 24 лютого за вказівкою президента рф путіна розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну.

Загарбники обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: ДСНС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-