У Сєвєродонецьку росіяни втретє за тиждень влучили в один із будинків в центрі міста

У Сєвєродонецьку росіяни втретє за тиждень влучили в один із будинків в центрі міста

Фото
Укрінформ
У Сєвєродонецьку Луганської області росіяни втретє за тиждень влучили в один із будинків в центрі міста.

Як передає Укрінформ, про це керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив у Телеграмі.

«Тільки росіянам відомо, який саме стратегічний об’єкт вони хотіли знищити в цьому районі - там розташовані лише житлові будинки. Однак ворог за останній тиждень тричі бив по цьому кварталу і усі три рази влучав в дім, де проживали звичайні сєвєродончани. Кожного разу бійці ДСНС гасили полум’я і рятували тих, хто там ще залишався. Бо наразі власного дому в цих людей вже практично немає», - зазначив Гайдай.

За його словами, за минулу добу найбільше руйнувань через російське вторгнення зазнали Сєвєродонецьк, Рубіжне та Лисичанськ.

Так, у Сєвєродонецьку сталося займання шістьох багатоповерхівок і магазину, у Рубіжному - п’ятьох об’єктів житлового фонду, у Лисичанську - двох.

Гайдай також повідомив, що тривають бої в окремих кварталах міст Рубіжне та Попасна.

«Наші Збройні сили непохитно тримають позиції. Вчора на лінії фронту на Луганщині і Донеччині вони відбили шість атак росіян, знищили чотири танки, шість одиниць броньованої та сім одиниць автомобільної техніки противника», - зазначив голова ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай просить жителів області якнайшвидше евакуюватися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-