На Київщині знайшли тіла старости села Мотижин та її родичів, викрадених загарбниками

На Київщині знайшли тіла старости села Мотижин та її родичів, викрадених загарбниками

Укрінформ
Після звільнення Київщини знайдено тіла старости села Мотижин Ольги Сухенко та її родини, яких узяли в полон російські загарбники 23 березня. 

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив Макарівський селищний голова Вадим Токар.

«Сумна новина. Знайдено тіла старости села Мотижин Ольги Сухенко та її чоловіка Ігоря Сухенка і сина Олександра Сухенка, які були взяті в полон орками 10 днів тому. До сьогодні їх доля була невідома. Царство небесне… співчуття рідним і близьким…», - йдеться в повідомленні.

Село Мотижин розташоване на Київщині. 23 березня додому до старости Мотижина Ольги Сухенко приїхали російські військові. Спершу вони провели обшук, забрали автомобіль і поїхали. Як розповів родич родини Владислав, вдруге повернулись за Ольгою та її чоловіком.

Інформацію про викрадення старости з родиною першою підтвердила заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова, яка була на постійному зв'язку з очільницею села.

"Хотіли забрати лише її, але чоловік наполіг, що поїде з нею. Ще за шість годин забрали сина. Окрім цього, в полоні перебуває ще 20 жителів села Мотижин. Є підозра, що в селі діяв зрадник, який виказав окупантам місця перебування очільниці та активних селян", - розповіла Семенова.

Як повідомляв Укрінформ, за фактом викрадення російськими військами старости села Мотижин на Київщині розпочато кримінальне провадження.

В Міністерстві оборони України 2 квітня заявили про звільнення українськими захисниками всієї Київської області від російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-