На Дніпропетровщині субота була найважчим днем за останні 38 діб - голова облради

На Дніпропетровщині субота була найважчим днем за останні 38 діб - голова облради

Укрінформ
Сьогодні, 2 квітня, окупанти двічі обстріляли Павлоградський район. Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук назвав цей день одним з найважчих. 

Про це він написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

“Один з найважчих днів за останні 38 діб добігає кінця. Пообіді та надвечір окупанти обстріляли Павлоградський район. Ракети влучили у залізничні колії, вантажні вагони, контактні мережі. Одна жінка зазнала ушкоджень. Через вибухи в житлових будинках вибило шибки. Нині комунальні служби працюють над ліквідацією наслідків обстрілу, мають впоратися упродовж кількох днів”, - зазначив Лукашук.

Він поінформував, що сьогодні отримав кілька звернень стосовно затору на Павлоградській трасі біля міста Підгородне. Лукашук пояснив, що там була затримка перед одним з блокпостів.

“Це пов’язано з тим, що до Дніпра приїжджають люди з регіонів, де ведуться активні бойові дії. Станом на сьогодні, в області перебуває близько 33 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Тому прошу з розумінням ставитися до великої кількості автівок на дорогах і можливих заторів. Наразі ж проїзд Павлоградською трасою вільний”, - йдеться у дописі.

Також Лукашук зазначив, що до роботи повертаються великі промислові підприємства області.

Як раніше повідомлялось, сьогодні сталася трагедія у Криворізькому районі. Батько та син загинули внаслідок вибуху боєприпасу, який вони знайшли та принесли додому.

В прокуратурі відкрили кримінальні справи за фактом ворожих обстрілів.

24 лютого президен рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-