Павлюк та Кулеба провели нараду у звільненій від загарбників Бучі

Павлюк та Кулеба провели нараду у звільненій від загарбників Бучі

Фото
Укрінформ
У звільненому від окупантів місті Буча Київської області окреслили кроки для відновлення нормального життя.

Про це повідомили в Телеграмі Київської ОВА, передає Укрінформ.

«Сьогодні голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк та керівник гуманітарного напрямку Олексій Кулеба провели виїзну нараду у звільненому від окупантів місті Буча. Під час наради напрацювали «дорожню карту» першочергових кроків обласних та міських служб, що сприятимуть швидкому відновленню повноцінного життя у громаді», - йдеться в повідомленні.

Першочерговим завданням є повна зачистка населеного пункту та розмінування об'єктів інфраструктури, зазначається в дописі.

«Наголошую, повноцінна робота енергетиків, комунальників та мобільних операторів можлива виключно після повної зачистки військовими звільненого від окупантів міста та розмінування доріг, мостів й інших об'єктів інфраструктури спеціалістами ДСНС», - заявив Павлюк.

Як повідомлялося, міський голова Бучі Київської області Анатолій Федорук 1 квітня заявив, що місто звільнене від російських військ.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Олександр Павлюк Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-