На Житомирщині внаслідок артобстрілів пошкоджене обладнання оператора мобільного зв'язку

На Житомирщині внаслідок артобстрілів пошкоджене обладнання оператора мобільного зв'язку

Укрінформ
Російські війська під час артобстрілу Малинської громади Житомирської області пошкодили обладнання оператора мобільного зв’язку.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє поліція Житомирської області.

«За останні дні поліцейські зафіксували наслідки ракетного авіаудару у Станишівській громаді, що стався уночі 30 березня. Малинські правоохоронці задокументували свідчення артилерійських обстрілів двох населених пунктів місцевої громади, що сталися зранку 31 березня. Зокрема, було пошкоджено обладнання одного з операторів мобільного зв’язку. Також зареєстровано факти обстрілів упродовж 31 березня кількох сіл Народицької територіальної громади», - йдеться у повідомленні.

Зазначається що правоохоронці розпочали вже 236 кримінальних проваджень за фактами вчинення воєнних злочинів російським агресором на території Житомирщини. У 103 випадках дії ворога кваліфіковані за ст. 110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) КК України, ще 121 факт стосується порушення законів і звичаїв війни (ст. 438 КК України) та інші. Досудове розслідування здійснюють уповноважені органи.

Із 24 лютого триває масштабне російське вторгнення до України. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України; ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Фото: Поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-