Внаслідок нічних обстрілів у Кременчуці можуть бути загиблі, у Полтаві – без жертв

Внаслідок нічних обстрілів у Кременчуці можуть бути загиблі, у Полтаві – без жертв

Укрінформ
Через бомбардування Кременчука є постраждалі й можуть бути загиблі люди. На щастя, під час нічного обстрілу інфраструктурних об'єктів Полтави ніхто не постраждав.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, передає Укрінформ.

"Ця ніч на Полтавщині дійсно була неспокійною. Після першої години сьогодні не менше чотирьох ракет вдарили по об'єктах інфраструктури міста Полтави. На даний час постраждалих та загиблих немає. Працюють рятувальники на цих об'єктах", - сказав Лунін.

Також він розповів, що близько шостої години ранку не менше трьох літаків завдали ракетних ударів по промислових об'єктах Кременчука.

"Є пожежа, працюють рятувальники. За попередньою інформацією, є постраждалі, можливо, і загиблі. Пізніше будемо мати більш детальну інформацію", - додав начальник Полтавської ОВА.

Крім того, посадовець наголосив на необхідності мешканців спускатися в укриття при оголошеній повітряній тривозі та не нехтувати правилами безпеки.

Як повідомляв Укрінформ, у Полтаві в ніч на 2 квітня російські війська нанесли ракетний удар по одному з інфраструктурних обʼєктів, а вранці атакували житлові будинки в Кременчуці.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-