У звільненому Тростянці частково відновили електропостачання

У звільненому Тростянці частково відновили електропостачання

Укрінформ
У місті Тростянець Сумської області, яке 26 березня українські військові звільнили від російських загарбників, частково відновили електропостачання.

Про це у Телеграмі повідомив голова обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

"Продовжуємо піднімати звільнені громади. Завозимо продукти, ліки, предмети гігієни. Продовжуємо відновлювати інфраструктуру, зв'язок, транспортне сполучення. Частково у Тростянці відновили електропостачання, працюємо далі й за іншими громадами", – сказав він.

Живицький також зазначив, що російські війська зараз "бушують" від Білопілля до Конотопа.

"Щоправда, недовго цьому продовжуватися! Окопуються, тому нам ями для них рити не доведеться, полегшують завдання! Прошу мешканців Конотопщини триматися, не виходити на вулицю без нагальної потреби, бути обережними", - додав глава ОВА.

Як повідомлялося, 26 березня українські військові звільнили від російських загарбників Тростянець Сумської області, у місті працюють рятувальники – розбирають завали після вибухів і шукають людей, які можуть бути під ними.

Уповноважена ВР з прав людини Людмила Денісова поінформувала, що після захоплення росією і боїв у Тростянці на Сумщині спостерігаються масштабні руйнування, зокрема 90% населеного пункту залишається без опалення, світла та води.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-