На Луганщині ворожі обстріли пошкодили 27 житлових будинків

На Луганщині ворожі обстріли пошкодили 27 житлових будинків

Укрінформ
У Луганській області за добу, 1 квітня, внаслідок обстрілів російського агресора пошкоджений 31 об’єкт, в тому числі 27 житлових будинків.

Як передає Укрінформ, про це голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив у Телеграмі.

"Упродовж доби обстрілів зазнали міста Сєвєродонецьк, Рубіжне, Лисичанськ, Кремінна, Гірське, населені пункти Березове, Тошківка. Там пошкоджено або зруйновано 31 об’єкт – 27 житлових будинків, будівля комунальної служби в Сєвєродонецьку, інші об’єкти інфраструктури", - повідомив Гайдай.

Він додав, що в ніч на 2 квітня росіяни знову відкрили вогонь по Лисичанську, що призвело до пошкоджень п’яти будинків. Ще два займання житла сталися в Тошківці. Кількість жертв встановлюється.

Співробітниками ДСНС врятували сімох осіб, одного жителя Рубіжного поранили.

"Протягом доби успішно відбито 9 атак ворога. Українські захисники знищили 8 танків, 44 одиниці броньованої та 16 одиниць автомобільної техніки, а також 10 артилерійських систем противника", - зазначили в ОВА.

Підрозділи протиповітряної оборони збили три безпілотних літальних апарати ворога.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Гайдай поінформував, що на Луганщині в обстрілюваному ворогом Лисичанську 1 квітня відновили газопровід високого тиску.

24 лютого президент рф путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-