Загарбники силою «відсторонили» мера Каховки, його заступника забрали на допит

Загарбники силою «відсторонили» мера Каховки, його заступника забрали на допит

Укрінформ
Міського голову Каховки Віталія Немерця російські загарбники усунули від керівництва, погрожуючи зброєю, а його заступника Галину Гондарєву забрали на допит.

Про це повідомив перший заступник голови Херсонської обласної ради у Facebook Юрій Соболевський, передає Укрінформ.

"Окупація Каховки вийшла на новий рівень. Законне керівництво громади усунуто від управління, їх замінили на маріонеток, які продали свою батьківщину за тридцять срібняків. Мера Віталія Немерця під дулами автоматів вигнали з робочого місця. Заступника мера, депутата облради Гондарєву забрали для проведення допиту", - йдеться у повідомленні.

Соболевський зазначив, що депутатка займалася гуманітарними проблемами своєї громади, насамперед організовувала роботу у сфері медицини та освіти, а також взяла шефство над обласною установою, дитячим будинком "Радість".

Як повідомляв Укрінформ, у Каховці озброєні російські військові захопили міськраду та призначили очільником міста колишнього депутата Херсонської облради Павла Філіпчука.

Крім того, загарбники призначили «своїх людей» керувати поліцією – керівником став Олег Баховець, та водоканалом, який очолив Олег Гаврилюк. Працівникам міськвиконкому, які були у приміщенні, запропоновано співпрацювати із загарбниками, інакше всі будуть звільнені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-