Найбільший театр на Закарпатті відновлює покази вистав

Найбільший театр на Закарпатті відновлює покази вистав

Укрінформ
Найбільший в області Закарпатський обласний музично-драматичний театр відновлює показ вистав на великій та малій сценах.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомив завліт театру, письменник Олександр Гаврош.

"Найбільший театр області відновлює показ вистав на великій та малій сценах. Також у театрі продовжать показ дитячих вистав для тимчасово переміщених осіб, які через війну опинилися в нашому краї. Ця практика зберігатиметься і надалі: щодня, окрім понеділка, о 12.00 на малій сцені театру відбуватиметься безкоштовний показ казок для юного глядача", - повідомив він.

Вистави для дорослого глядача відновлять цими вихідними, 2-3 квітня.

"У суботу і неділю, 2 і 3 квітня, о 17.00 буде зіграно комедію Андрія Курейчика «Обережно, жінки!», яка вже понад десять років користується незмінним глядацьким успіхом. Тож гості нашого міста мають змогу ознайомитися з однією з кращих вистав у постановці відомого режисера Олександра Саркісьянца. Квитки за пільговою ціною розповсюджуються у театральній касі", - зазначив Гаврош.

За його словами, також працівники театру проводять заняття з дітьми, що опинилися поза рідними домівками. Щодня, окрім понеділка, о 14.00 в театрі діє дитяча артзона. Тут на волонтерських засадах проводять майстер-класи з вокалу, малювання, мотанки, акторської майстерності.

Із початку війни з Росією семеро працівників театру стали бійцями тероборони.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України, ворог здійснює масовані обстріли й бомбардування мирних українських міст та селищ.

За даними ООН, від початку війни 4 млн людей виїхали з України. Ще 6,5 млн українців стали внутрішніми переселенцями. При цьому 13 млн громадян "застрягли" в зонах бойових дій і не можуть виїхати.

Фото: prozahid.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-