Загарбники обстріляли евакуаційний автобус, який віз людей з Лисичанська

Загарбники обстріляли евакуаційний автобус, який віз людей з Лисичанська

Укрінформ
На Луганщині російська армія обстріляла евакуаційний автобус, який віз людей з Лисичанська. Але евакуювати вдалося 1300 цивільних.

Як передає Укрінформ, про це голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив у Телеграмі.

«Режим тиші»: російська армія обстріляла евакуаційний автобус, який віз людей з Лисичанська. З цього міста евакуйовані близько 1 300 жителів за день», - написав очільник області та опублікував фотографію пошкодженого обстрілом скла автобуса.

Він зазначив, що домовлятися з росіянами, певно, можна, але вірити дотриманню обіцянок – ні в якому разі.

«Сьогодні нібито «режим тиші», а нашим автобусам з людьми доводиться майже щоразу уникати осколків та мін. Чергове випробування чекало знов у Лисичанську. Ворог обстріляв наш транспортний засіб. На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав. Всіх доставлено до залізничних вокзалів. До речі, з цього міста сьогодні евакуйована рекордна для Луганщини кількість людей – близько 1 300. Для порівняння, це середньодобовий показник по всій області загалом», - розказав Гайдай.

24 лютого президент рф путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-