На Сумщині гинуть цивільні: одного розстріляли росіяни, ще один підірвався на міні

На Сумщині гинуть цивільні: одного розстріляли росіяни, ще один підірвався на міні

Укрінформ
На Сумщині навколо міста Буринь у Конотопському районі російськими загарбниками встановлено блокпости, у кількох населених пунктах продовжується активний рух ворожої військової техніки, є втрати серед цивільного населення.

Про це повідомив у Телеграмі керівник Сумської ОВА Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

“Навколо Бурині встановлені ворожі блокпости. Людей не впускають і не випускають з населеного пункту. У населених пунктах Новослобідської, Путивльської, Попівської та Дубов’язівської громадах продовжується активний рух ворожої військової техніки”, - написав Живицький.

Він також попросив людей не наражатися на небезпеку. За словами керівника ОВА, вчора були втрати серед цивільних.

“Люди їхали автівкою по дорозі і наїхали на міну, як результат — троє у лікарні, один загиблий. Росіяни також розстріляли вчора цивільного чоловіка”, - додав Живицький.

Він закликав не підходити до сторонніх предметів, ворожої техніки, до спалених автомобілів цивільних. А також не довіряти чуткам, а слідкувати лише за офіційними джерелами інформації.

З 24 лютого за вказівкою президента рф путіна розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну. Загарбники обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-