Ворожий снаряд зруйнував газопровід у Харкові - ремонт поки неможливий через бойові дії

Ворожий снаряд зруйнував газопровід у Харкові - ремонт поки неможливий через бойові дії

Укрінформ
У Харкові російські війська зруйнували підземний газопровід, у результаті майже 34 тис. споживачів залишилися без газопостачання.

Про це повідомляє в Фейсбуці пресслужба АТ «Харківміськгаз», передає Укрінформ.

«Черговим прямим попаданням снаряду в одному з районів Харкова було зруйновано підземний газопровід середнього тиску діаметром 720 мм. Через активні дії агресора без газопостачання залишилося близько 34 тис. споживачів», - ідеться в повідомленні.

В компанії наголосили, що активні бойові дії, постійні обстріли та непередбачуване бомбардування унеможливлюють проведення ремонтних робіт на даній ділянці газопроводу.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

За даними харківського міського голови Ігоря Терехова, за 35 днів російська армія знищила у Харкові 1531 об'єкт, в тому числі 1292 житлові будинки. Загарбники зруйнували 76 шкіл, 54 дитячі садочки, 16 лікарень. У руїнах – 239 адміністративних будівель.

Фото: kh.depo.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-