Обстріли на Луганщині: з-під завалів врятували 21 людину, двоє загиблих

Обстріли на Луганщині: з-під завалів врятували 21 людину, двоє загиблих

Укрінформ
На Луганщині після обстрілів російськими загарбниками з-під завалів зруйнованих будинків врятували 21 людину, але дві людини загинули, у тому числі поліцейський.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Під вогонь ворога сьогодні потрапили Сєвєродонецьк, Рубіжне, Лисичанськ, Кремінна. В цих містах сталося 10 займань житлового фонду. Пошкоджено 18 об’єктів, з яких 6 багатоквартирних та 6 приватних житлових будинків, будівля Управління патрульної поліції, об’єкти інфраструктури. На жаль, маємо двох загиблих – серед них житель Лисичанська та поліцейський. Травм зазнали 5 лисичан, врятовано з-під завалів 21 людину», - написав очільник області.

Він також зазначив, що знеструмленими в області залишаються 36 населених пунктів – 23 повністю, 13 частково. Загалом 123 645 споживачів перебувають без електроенергії. Значна їх частина проживає у Лисичанську, Рубіжному, Сєвєродонецьку, Кремінній та Попасній.

З 24 лютого за вказівкою президента рф путіна розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну. Вони обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-