На Миколаївщині продовжать продавати у вихідні алкогольні напої

На Миколаївщині продовжать продавати у вихідні алкогольні напої

Укрінформ
У Миколаївській області і надалі продаватимуть алкогольні напої у вихідні дні, адже це потрібно для пожвавлення економіки регіону.

Про це сказав голова обласної військової адміністрації Віталій Кім під час пресконференції, передає кореспондент Укрінформу.

«Експеримент з продажем алкогольних напоїв у вихідні дні на території області буде продовжено, адже це потрібно для пожвавлення економіки регіону, яка цього наразі дуже потребує. Минулими вихідними ми спробували це вперше за час війни. Процес пройшов нормально, сплеску у кількості людей в стані алкогольного сп’яніння не було», -наголосив Кім.

При цьому він відзначив, що було кілька випадків, коли хтось не розрахував норми і навіть потрапив до лікарні через передозування. Але це були подинокі випадки, які не впливають на загальну картину, бо вони траплялися і до війни.

Як повідомляв Укрінформ, у минулу суботу та неділю на Миколаївщині дозволили продавати алкогольні напої.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-