Нацгвардійці затримали в Одесі двох підозрюваних у співпраці з ворогом

Нацгвардійці затримали в Одесі двох підозрюваних у співпраці з ворогом

Фото
Укрінформ
Правоохоронці затримали біля одного з блокпостів на Одещини двох осіб, які вели відеозапис позицій ЗСУ та ймовірно передавали інформацію російським загарбникам.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Національної гвардії, передає Укрінформ.

«Одеські нацгвардійці виявили двох осіб, які ймовірно передавали інформацію російським загарбникам. Обох затримали під час несення служби на одному з блокпостів, коли ті вели відеозапис зі свого транспортного засобу», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що при перевірці їхніх мобільних пристроїв гвардійці знайшли низку зображень блокпостів та місцезнаходження військової техніки українських захисників.

На запитання, для чого вели відеозйомку, затримані відповісти не змогли. Під час перевірки документів з'ясувалось, що вони є уродженцями Луганської та Одеської областей.

Наразі цими особами займаються співробітники Служби безпеки України

З 24 лютого почався новий етап російсько-української війни. Російські війська в Україні обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-