На захоплених територіях Луганщини вчителі відмовляються працювати на ворога – ОВА

На захоплених територіях Луганщини вчителі відмовляються працювати на ворога – ОВА

Укрінформ
На Луганщині, де російський агресор після 24 лютого тимчасово окупував територію, вчителі масово відмовляються працювати на загарбників.

Як передає Укрінформ, про це голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив у Фейсбуці.

«Наші люди на окупованих територіях чинять спротив росіянам. Мешканці окупованих населених пунктів уже не почуваються вільно. Окупанти хочуть там поневолити українців. Орки змушують Наших жити за «расійськими порядками»… Наші вчителі масово відмовляються працювати на рашистів», - написав очільник області.

Він зазначив, що російські найманці влаштували справжні репресії у захоплених населених пунктах: Біловодську, Станиці Луганській, Щасті, Новопскові, Міловому, Марківці, Сватовому, Старобільську, Новоайдарі та Білокуракиному.

«Орки шукають родини військовослужбовців, родини АТОвців, які раніше брали участь у звільненні наших територій. Вони розвішують бігборди з написами: «Не бійтеся говорити російською», хочуть відновити освітній процес згідно з правилами «руського миру» - по-еленерівськи. Ключове слово «хочуть», але не можуть, бо українці ніколи не здадуться», - підкреслив Гайдай.

Як повідомлялось, 24 лютого президент рф володимир путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-