У Харкові відновили водопостачання в трьох районах

У Харкові відновили водопостачання в трьох районах

Укрінформ
Бригади КП «Харківводоканал» відновили водопостачання в Основ'янському, Слобідському та Московському районах м. Харкова.

Про це повідомила пресслужба Харківської міської ради, передає Укрінформ.

«Робітники оперативно усунули аварійні ситуації на трубопроводах холодного водопостачання у цих районах. Також учора відремонтували та привели до ладу сім оглядових колодязів», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що 29 березня ведуться ремонтні роботи на водоводах різного діаметра у Київському, Шевченківському, Холодногірському, Московському та Слобідському районах. Паралельно триває ремонт пошкоджених оглядових колодязів.

Як повідомляв Укрінформ, за даними на 16:00 28 березня, у Харкові зруйновано1 457 об'єктів інфраструктури, з них 1 222 – це багатоквартирні житлові будинки. Також від обстрілів постраждали 69 шкіл, 53 дитячі садки та 15 лікарень.

24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-