Минулої доби ворог обстрілював житлові райони Чернігова, є поранені

Минулої доби ворог обстрілював житлові райони Чернігова, є поранені

Укрінформ
Упродовж минулої доби російська армія декілька разів обстрілювала житлові райони у північній частині Чернігова, зокрема, за попередніми даними, застосовувала міни. Є поранені.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних ВЦА станом на 8:00 про ситуацію в регіонах.

Внаслідок ворожих обстрілів Чернігова значно пошкоджені будинки та інфраструктура. У місті відсутні електрика, газ, вода, тепло, дуже поганий зв'язок.

Читайте також: На Чернігівщині українські захисники розтрощили колону загарбників

Вночі повітряні тривоги лунали по всій Київській області. Тривали бої та обстріли в Бучанському районі. В Ірпінській та Гостомельській територіальних громадах - обстріли та бої. Збройні сили України контролюють територію Ірпеня, проте там тривають обстріли.

На Житомирщині вночі оголошувались повітряні тривоги.

У Кіровоградській, Сумській областях ніч минула спокійно.

На Дніпропетровщині вночі були повітряні тривоги. Вранці ворожа ракета вдарила у Нікопольському районі. Додаткова інформація встановлюється. Попередньо — без жертв.

Вночі російські війська обстрілювали Харків. Вчора в Люботині Харківської області агресор випустив дві крилаті ракети, одна людина загинула, є постраждалі. Тривала ліквідація пожеж у Чугуївському районі. Активні бої тривають в Ізюмі.

У Запорізькій області ситуація без змін, на Волині спокійно, лише повітряні тривоги уночі.

На Вінниччині відносно спокійно, вночі оголошувались повітряні тривоги. На Закарпатті в цілому спокійно, вночі лунала тривога.

У Хмельницькій області - відносно спокійно, були нічні тривоги.

У Тернополі, Черкасах, Чернівцях, на Львівщині - усе спокійно.

На Полтавщині вночі оголошувались повітряні тривоги.

На Рівненщині вдруге за три дні ворог здійснив удар по нафтобазі, вона знищена. Рятувальники працюють над ліквідацією пожежі.

В Івано-Франківську в цілому спокійно, вночі лунала повітряна тривога.

На Луганщині постійні обстріли та бої тривають у середмістях Рубіжного і Попасної. Російські війська обстріляли Лисичанськ із "Градів", по місту пожежі, які важко загасити через небезпеку. За добу зруйновано 20 житлових будинків, двоє людей загинули.

У Донецькій області ворог намагається здійснити прорив в Авдіївці, Мар'їнці, Новомихайлівці. Українські захисники тримають свої позиції. У Нью-Йорку пошкодження будівель, деталі уточнюються. В Очеретинській ВЦА обстріли майже по всій лінії.

На Миколаївщині ввечері та вночі — обстріли. За попередніми даними, без жертв, кількість постраждалих уточнюється. У тимчасово захоплених військами рф селах відсутні зв'язок та світло.

У Херсонській області постійно лунають вибухи. Бойові дії у громадах, які захоплені ворогом (Бериславський, Каховський, Херсонський райони). Є постраждалі, зруйновані будинки та інфраструктура. Деталі уточнюються.

В Одесі відносно спокійно, дві повітряні тривоги оголошувались уночі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-