Ворог не відступив від Одеси: проводить аеророзвідку та перегруповує кораблі

Ворог не відступив від Одеси: проводить аеророзвідку та перегруповує кораблі

Укрінформ
Диверсійні групи ворога намагаються проникати на узбережжя Одеси, тривають перегрупування ворожих кораблів і повітряна розвідка. Військова влада застерігає, що міські пляжі заміновані.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

«Ворог не відступив від Одеси. Продовжуються повітряна розвідка, перегрупування кораблів. Диверсійні групи намагаються просуватися на нашу територію. Але є хороша контрдиверсійна робота (підрозділів ЗСУ – ред.)», - зазначив Братчук.

Речник ОВА також попросив одеситів «не ходити на пляжі, якщо на них написано «прохід заборонено».

Зі свого боку, офіцер оперативного командування «Південь» Владислав Назаров повідомив у Телеграмі , що всупереч численним попередженням, наявним на пляжах «засобам застереження і спеціальним огородженням, двоє жителів Одещини на власному автотранспорті знехтували вказаними попередженнями. Обставини трагедії уточнюються».

Назаров укотре попередив: «Захищаючи мешканців міста та області, сили безпеки та оборони вживають виключних заходів для недопущення вторгнення ворога у наш регіон! Сьогодні узбережжя Чорного моря - це не місця відпочинку, а ймовірний плацдарм висадки ворожого десанту! Не наражайте себе на небезпеку!».

За даними ЗМІ , внаслідок підриву міни загинула одна людина.

Як повідомляв Укрінформ із посиланням на речника Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука, у ніч проти 28 березня підрозділ Протиповітряної оборони ЗСУ збив над Одещиною ворожу крилату ракету.

З 24 лютого за вказівкою президента рф путіна розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну. Вони обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Весь український народ повстав на боротьбу з ворогом і дає йому гідну відсіч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-