На Луганщині обстрілами рф зруйновані 20 будинків, під Сєверодонецьком під горить ліс

На Луганщині обстрілами рф зруйновані 20 будинків, під Сєверодонецьком під горить ліс

Фото
Укрінформ
На Луганщині внаслідок обстрілів з боку військ рф зруйновано 20 будинків і спровоковано пожежу в лісгоспі поблизу Сєверодонецька, є загиблі, інформація про постраждалих уточнюється.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Луганської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

"Близько 20 будинків зруйновано обстрілами... Знову гинуть мирні жителі, є поранені, десятки врятованих життів і багато зруйнованих квартир. Кожен зруйнований будинок – це 30, 50, 100 сімей без даху", - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що вчора увечері ворог відібрав ще одне життя, обстрілявши градами Нижнє. Рятувальники дістали з-під завалів декількох будинків 20 живих сєвєродончан.

Також упродовж доби внаслідок обстрілів сталися займання будинків в Лисичанську, Новотошківському, Щедрищевому.

Ще одна пожежа сьогодні зранку виникла на території одного з лісгоспів поблизу Сєвєродонецька.

Як повідомляє МВС у Фейсбуці, у Сєвєродонецьку внаслідок ворожих обстрілів сталася пожежа в житловому будинку та відбулося руйнування двох поверхів.

"м. Сєвєродонецьк. Внаслідок обстрілів в п'ятиповерховому будинку сталося загоряння в одній із квартир на 4 поверсі, відбулося руйнування 4 та 5 поверхів будинку. З-під завалів рятувальники ДСНС Луганщини врятували 4 осіб. До робіт залучалося 2 одиниці техніки та 8 чоловік особового складу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, прибувши на місце події, бійці ДСНС Луганської області врятували 9 громадян. Розбираючи завали, рятувальники знайшли 2 людей, на жаль, без ознак життя. Правооронці встановили, що пожежа сталася внаслідок потрапляння в житловий будинок снаряду. На місці працює пожежно-рятувальний підрозділ ДСНС області.

Щодо м. Лисичанськ, за даними МВС, тут унаслідок обстрілів сталося загоряння квартир та гаражів. "Рятувальники Луганської області ліквідовують пожежі. Інформація про загиблих та постраждалих уточнюється", - розповіли в МВС.

На Луганщині внаслідок ворожих обстрілів станом на ранок 29 березня 94 907 абонентів залишаються без електропостачання. Відключено 574 трансформаторні підстанції. Без світла знаходяться 13 населених пунктів частково та 21 повністю.

При цьому в ОВА поінформували, що українські військові відбили 7 атак ворога, знищили 12 танків, 10 БМП та 3 одиниці автомобільної техніки.

24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-