В окупованому Донецьку питну воду населенню подають по 3 години раз на два дні – мешканці

В окупованому Донецьку питну воду населенню подають по 3 години раз на два дні – мешканці

Укрінформ
В окупованому Донецьку ввели обмеження, які передбачають, що місцеве населення може отримати питну воду лише раз на два дні з 19.00 до 21.00 години.  

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили мешканці тимчасово окупованого Донецька. 

«Так, у нас у Донецьку вже місяць проблеми із водою. А зараз вводять подачу води по годинах - це ввечері всього по три години і лише один раз на два дні. Тобто, за цей час – з 19.00 до 21.00 треба встигнути все помити, випрати, зварити їсти та запастися водою до наступного разу», - нарікають жителі Київського та Ворошилівського районів.

За словами співрозмовників, у знайомих та родичів в інших районах Донецька, тобто у всіх дев'яти районах міста, аналогічна картина: води в кранах немає, вона йде лише у вказаний час.

Жителям окупованого Донецька ніхто нічого чітко не пояснив, з чим це пов'язано, але вони припускають, що це, «швидше за все, зумовлене початком війни росії з Україною».

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін почав широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-