Травми внаслідок ракетно-бомбового удару по Житомирщині отримали троє військовослужбовців

Травми внаслідок ракетно-бомбового удару по Житомирщині отримали троє військовослужбовців

Укрінформ
Унаслідок вчорашнього вечірнього ракетно-бомбового удару по складах озброєння однієї з військових частин Житомирщини травми отримали троє військовослужбовців.

Про це повідомляє Суспільне Житомир із посиланням на директора Коростенської міської лікарні Сергія Ковердуна, передає Укрінформ.

"Уночі до нас поступили троє поранених – молоді хлопці у важкому стані. Ми стабілізували їх стан, надали всю необхідну допомогу. Стан хлопців покращено і ми їх підготували до перевезення. На сьогодні вже маємо можливість відправити їх на подальше лікування. Лікарня наша працює і буде надалі працювати у штатному режимі", – розповів Ковердун.

Зазначається, що 27 березня ввечері та вночі російські війська завдали ракетно-бомбових ударів по складах трьох військових частин на території Житомирщини.

Як повідомлялося, з 24 лютого за вказівкою президента рф путіна розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну.

Загарбники обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-