Війна росії проти України. Ситуація в областях: ракетні удари та обстріли

Війна росії проти України. Ситуація в областях: ракетні удари та обстріли

Укрінформ
Україна 33-й день стримує військову агресію росії, зафіксовано ракетні удари та обстріли населених пунктів.

Про ситуацію в регіонах станом на 8.00 28 березня поінформували у ВЦА, передає Укрінформ.

Зокрема, на Київщині агресор здійснив ракетні удари та обстріли населених пунктів в Бучанському районі - с. Петрушки, Шпітьки, втрати уточнюються. Борщагівська ТГ, Вишнівська ТГ - ракетний обстріл. Є попадання в житлові будинки. Святопетрівське — обстріл, пошкоджений будинок. Бої в Ірпені, Бучі, Гостомелі. Обстріли та бої населених пунктів вздовж Житомирської траси.

Чернігівщина. Чернігів: оборонні бої навколо міста. Увечері — мінометний обстріл одного з житлових мікрорайонів міста, загиблих немає. Вночі — сильні обстріли позицій оборонців міста та житлових кварталів, дані про руйнування та постраждалих уточнюються.

Житомирщина. Вночі три ракетно-бомбових удари: Житомирський та Коростенський райони. Двоє поранених, 12 евакуйованих.

Кіровоградська область. Одна повітряна тривога, загалом все спокійно.

Дніпропетровщина. Нічні тривоги. Зранку — спокійно.

Сумщина. На Сумщині було тихо.

Харківщина. Харків: вночі окупанти продовжували наносити удари зі зброї дальної дії по окраїнах міста. По області: авіаударами атакували Оскіл Ізюмського району. Ракета влучила прямо в один із житлових будинків. Загинула родина із 4 осіб. 4-річна дитина поранена. Ведуться активні бої в Ізюмі.

Запорізька область. Ніч пройшла тихо.

Волинь. Ввечері близько 22.00 був ракетний удар у нафтобазу на окраїні Луцька. За попередними даними, жертв немає. Гасіння триває.

Вінничина. Ситуація спокійна.

Закарпаття. Ніч минула спокійно.

Хмельницька область. Крім тривог — спокійно.

Тернопіль. Все спокійно.

Черкаси. Ніч — спокійно.

Львівщина. Все спокійно.

Полтавщина. Вночі повітряні тривоги, на ранок — спокійно.

Рівненщина. Крім повітряних тривог, спокійно.

Чернівці. Потвітряна тривога. А так — все спокійно.

Івано-Франківськ. Все спокійно.

Луганщина. У Сєвєродонецьку та Рубіжному невпинні обстріли. У передмісті Сєвєродонецька, в с. Борівському, загинула дитина. ЗСУ вибили росіян з одного з районів Рубіжного. Загалом на Луганщині та Донеччині за день відбили 5 масованих атак російської армії – знищені танки, БМП, автотранспорт противника. Сьогодні зранку ще один загиблий та один поранений у Рубіжному.

Донеччина. Стабільно напружено — по всій лінії зіткнення. Ворог атакує, але не просунувся. Блокада Маріуполя триває. Колона автобусів, що вирушила із Запоріжжя до Бердянська для евакуації маріупольців, поки що стоїть перед в'їздом в місто - не пропускають.

Миколаївщина. Ніч відносно спокійна, без урахування повітряних тривог.

Херсонщина. Остання доба ознаменувалася сильними вибухами. Найчастіше повідомлення про бойові дії приходили з територій, які межують із Миколаївщиною та Дніпропетровщиною (Високопілля, Велика Олександрівка, Берислав, Снігурівка, Станіслав). За останню добу російські військові дуже сильно обстріляли с. Станіслав та смт. Велика Олександрівка, є загиблі, серед них діти.

Одеса. Одна вечірня тривога.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-