На Харківщині прикордонники затримали двох агентів кремля

На Харківщині прикордонники затримали двох агентів кремля

Укрінформ
Чоловіків, які працювали на російських загарбників, викрили прикордонники в ході протидиверсійних заходів на Харківщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба України у Фейсбуці.

«На одному з контрольних постів прикордонники затримали чоловіка, який намагався здійснити фотографування позицій сил оборони. В ході з’ясування обставин виявилось, що в мобільному телефоні колаборанта зберігається історія листування з російським куратором, з визначенням завдань щодо передачі координат підрозділів та місць служби захисників України», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що тепер замість винагороди від кураторів на зрадника чекає покарання у вигляді позбавлення волі.

Крім того, в межах одного з населених пунктів Харківщини військовослужбовці Держприкордонслужби затримали громадянина росії, який "безсоромно, наче у себе вдома, намагався вербувати місцеве населення до вступу у збройні сили країни-агресора". Тепер і вербувальник отримає по заслузі.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін розпочав масштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-