У Запорізькій області виявили тіла семи людей з ознаками катування

У Запорізькій області виявили тіла семи людей з ознаками катування

Укрінформ
На тимчасово окупованій території міста Пологи під час гасіння пожежі в будинку було знайдено тіла чоловіків та жінок з колото-різаними ранами та ушкодженнями термічної дії.

Про це повідомили в ГУНП в Запорізькій області, передає Укрінформ.

“27 березня на тимчасово окупованій території працівниками державної служби з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області в місті Пологи було здійснено заходи щодо ліквідації загоряння будинку. Після цього рятувальники виявили сім трупів чоловічої та жіночої статі з ознаками насильницької смерті, а саме колото-різаними ранами в області грудної клітки та ушкодженнями внаслідок термічної дії”, - йдеться у повідомленні.

Наразі вживається заходів щодо встановлення осіб потерпілих та обставин вчиненого злочину.

Слідчим управлінням ГУНП в Запорізькій області розпочато досудове розслідування кримінального провадження за п. 1,4,12 ч.2 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Поліцією наразі здійснюються слідчо-оперативні дії.

Як повідомлялося, у місті Пологи Запорізької області противник вдається до провокацій, аби звинуватити ЗСУ в проведенні артилерійських обстрілів по мирному населенню та об’єктах цивільної інфраструктури.

24 лютого розпочалося масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України; ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-