На Кіровоградщині змінюють термін комендантської години

На Кіровоградщині змінюють термін комендантської години

Укрінформ
На Кіровоградщині змінюють термін комендантської години. Відсьогодні вона триватиме з 21 до 6 години ранку. 

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович, передає Укрінформ.

«Відсьогодні на Кіровоградщині змінюється термін комендантської години. Тепер вона триватиме з 21.00 до 6.00», - зазначив Райкович.

За інформацією Кропивницької міської ради, у цей час громадянам заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток.

«Люди, які в період комендантської години перебувають на вулиці, зобов’язані мати з собою документи, що посвідчують особу», - йдеться у повідомленні міської ради.

Тут зауважили, що вимушені переселенці, які прибувають в обласний центр під час комендантської години, мають повідомити про це міський гуманітарний штаб.

Раніше комендантська година у Кіровоградській області діяла від 20 години до 6 години ранку.

Як повідомляло агентство, Кіровоградщина за ніч прийняла 1400 переселенців.

24 лютого розпочалося масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України; ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-