Жителі Генічеська підпалили військомат, в якому розмістились загарбники

Жителі Генічеська підпалили військомат, в якому розмістились загарбники

Укрінформ
На Херсонщині у тимчасово захопленому Генічеську патріоти підпалили військкомат, де розміщувалися російські агресори.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці депутат Херсонської облради Сергій Хлань, який нині захищає Україну зі зброєю в руках.

«Генічани чинять опір російським окупантам. Вночі спалили військкомат, захоплений російськими військами, в якому вони розміщувалися», - написав Хлань.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині в тимчасово захопленому Генічеську редактор видання «Новий візит» (Херсонська область) Геннадій Осьмак попередив, що вже не має ніякого відношення до публікацій на цьому сайті. Також редакторка генічеського видання «Приазовська правда» Анна Соколова заявила, що за нинішніх умов припиняє журналістську діяльність.

Міський голова Генічеська Олександр Тулупов, який раніше заявив, що разом зі своїми заступниками під тиском російських агресорів подає у відставку, створив Центр допомоги, що об'єднав усіх небайдужих, які на добровільних засадах готові підтримувати жителів громади.

У Генічеську загарбники роздають жителям російські рублі - прокуратура відкрила кримінальну справу щодо фінансування дій, пов'язаних з насильницькою зміною конституційного ладу.

Місто Генічеськ Херсонської області тимчасово перебуває під контролем російських військ. Генічеський міський голова підтвердив 24 лютого, що у місті - війська рф.

Фото: Сергій Хлань, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-