Прокуратура розслідує викрадення мера Балаклії та двох чиновників міськради

Прокуратура розслідує викрадення мера Балаклії та двох чиновників міськради

Укрінформ
На Харківщині розпочали розслідування досудове розслідування за фактом викрадення посадовців Балаклійської міської ради.

Про це у Телеграмі повідомляє Харківська обласна прокуратура, передає Укрінформ.

«Російські окупанти викрали посадовців Балаклійської міської ради. За процесуального керівництва Ізюмської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом насильницького зникнення (ч. 1 ст. 146-1 КК України)», - йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, 26 березня російські загарбники викрали та позбавили волі посадових осіб Балаклійської міської ради. Серед них - міський голова, його заступник і начальник відділу цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами. Наразі російські загарбники незаконно утримують чиновників у невстановленому місці.

Також встановлено, що напередодні міський голова привіз до міста гуманітарну допомогу, після цього зв‘язку з вказаними посадовцями немає.

Досудове розслідування проводять слідчі Ізюмського районного управління поліції ГУНП в Харківській області.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін оголосив про початок масштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України, ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-