На Харківщині рашисти затримали посадовців міськради Балаклії

На Харківщині рашисти затримали посадовців міськради Балаклії

Укрінформ
На Харківщині російські загарбники затримали заступника міського голови Балаклії Сергія Полторака та начальника відділу цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Олега Блудова.

Ймовірно, затриманий і міський голова, повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Знову російські окупанти чинять терор проти мирного населення. Сьогодні в Балаклії росіяни затримали заступника міського голови Сергія Полторака та начальника відділу цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Олега Блудова. Є інформація, що затриманий і міський голова Іван Столбовий, з ним та його родиною вже другу добу немає зв’язку", - йдеться у повідомленні.

Синєгубов нагадав, що досі перебуває у полоні загарбників голова Циркунівської громади Микола Сікаленко.

Він зазначив, що обласна влада разом з Офісом Президента та віцепрем’єр-міністром Іриною Верещук співпрацює щодо звільнення полонених.

24 лютого президент рф путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-