Загарбницька тимчасова влада Мелітополя не змогла провести проплачений мітинг

Загарбницька тимчасова влада Мелітополя не змогла провести проплачений мітинг

Укрінформ
У тимчасово захопленому Мелітополі на Запоріжжі не відбувся мітинг на підтримку рф, який мали висвітлювати російські ЗМІ.

Про це у Телеграмі повідомила Запорізька ОВА с посиланням на дані СБУ, передає Укрінформ.

“26 березня о 8:00. окупаційною владою російської федерації на чолі з так званою тимчасово виконуючою обов’язки міського голови м. Мелітополь Галиною Данильченко на центральній площі міста Мелітополь планувалося проведення проплаченого мітингу”, - йдеться у повідомленні.

Планувалось, що мітинг начебто на підтримку рф висвітлять російські ЗМІ. Учасники такого мітингу повинні були тримати в руках російську символіку, за що б отримали 1200 рублів.

За даними СБУ, окупанти привезли 30 мешканців тимчасово окупованої АР Крим (переважно осіб з явними ознаками алкогольної та наркотичної залежності) та намагалися залучити місцевих городян до мітингу, але отримали категоричну відмову.

У зв’язку зі стійкою проукраїнською позицією мешканців Мелітополя акція не відбулась.

Як повідомляв Укрінформ, Мелітополь зараз знаходиться в окупації. Досить тривалий час мешканці міста виходили на протиокупаційні мітинги, аби заявити, що “Мелітополь - це Україна”. Проте російські солдати почали затримувати учасників мітингу і заявили, що в місті заборонені подібні “екстремістські” заходи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-