До ізольованого ворогом Славутича планується гуманітарний коридор

До ізольованого ворогом Славутича планується гуманітарний коридор

Укрінформ
До ізольованого ворогом міста Славутич планується гуманітарний коридор.

Як передає Укрінформ, про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк під час всеукраїнського телемарафону.

«На жаль, Славутич повністю ізольований, ворог зайшов у місто, був затриманий міський голова. Але з 9-ої ранку близько чотирьох тисяч місцевих жителів вийшли на мітинг супроти агресора. Щодо загиблого інформацію перевіряємо, підтвердження немає. Наразі міський голова разом з командою керує гуманітарними питаннями в місті. Там бракує продуктів, засобів гігієни, медикаментів. Ці питання пробуємо вирішити, плануємо проведення гуманітарного коридору», - сказав Павлюк.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 26 березня російські війська викрали мера Славутича Юрія Фомічова та захопили лікарню. Пізніше його звільнили, і він разом з жителями міста взяв участь у проукраїнському мітингу на головній площі Славутича. Загарбники покинули центр Славутича та стоять на околицях.

Російські військові пострілами та світлошумовими гранатами намагалися розігнати проукраїнський мітинг у Славутичі, внаслідок чого є поранені особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-