Фосфорні боєприпаси і жертви серед мирних жителів - росіяни обстрілюють Донеччину

Фосфорні боєприпаси і жертви серед мирних жителів - росіяни обстрілюють Донеччину

Укрінформ
На Донеччині російські загарбники наразі не припиняють інтенсивні обстріли по всій лінії розмежування на територїї ООС. Є жертви.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«На Донеччині росіяни не припиняють інтенсивні обстріли по всій лінії розмежування. З початку доби і на даний час відомо, що одна людина загинула внаслідок мінометного обстрілу на виїзді з Мар’їнки, кількість поранених уточнюємо», - написав очільник області.

Він також зазначив, що в Авдіївській промзоні рашисти застосували фосфорні боєприпаси. Наслідки цих обстрілів зараз встановлюються.

За словами Кириленка, сильні обстріли були й на околицях Торецька. Там пошкоджено 16 трансформаторних підстанцій, із них 12 вже вдалося полагодити.

«Сьогодні зранку почалися роботи з відновлення електропостачання. На щастя, у Торецькій громаді немає жертв серед мирного населення, але є значні пошкодження житла – усі ці факти документуємо. Продовжуємо евакуювати цивільних із прифронтових населених пунктів», - заявив Кириленко.

24 лютого президент рф путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-