У п'ятницю 900 жителів Луганщини евакуювали на захід України

У п'ятницю 900 жителів Луганщини евакуювали на захід України

Укрінформ
У п'ятницю 900 мирних жителів Луганщини, яка піддається постійним обстрілам російських загарбників, евакуювали на захід країни.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Луганщина постійно під обстрілами, рашисти гатять з усіх видів озброєння, і навіть, забороненого. Евакуація населення проходить щодня. Сьогодні 900 мешканців Луганщини відправили на захід країни», - заявив очільник області.

Він ще раз спростував російський фейк про нібито захоплені загарбниками 93% Луганської області.

«Те, що росіяни захопили 93% територій Луганської області – фейк. Завтра з українських міст буде підтвердження, що там майорить синьо-жовтий», - підкреслив голова ОВА.

Він додав, що статистика щодо загиблих у регіоні від дій російського агресора не остаточна, бо дістатися місць трагедій одразу через обстріли неможливо.

«Вбитих росією на Луганщині значно більше. Поки згідно з офіційною статистикою, на 25 березня нараховується 134 загиблих мешканців області», - констатував Гайдай.

24 лютого президент рф путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-