Укртелеком надає послуги в усіх областях, крім Луганської

Укртелеком надає послуги в усіх областях, крім Луганської

Укрінформ
Українська телекомунікаційна компанія "Укртелеком" надає послуги в усіх областях, окрім Луганської.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України. 

"Фахівці Укртелекому відновили надання інтернет-доступу у Сумах та області. Зараз в області працює 95% районних вузлів зв’язку. Критична інфраструктура та національна мережа Укртелекому працюють. Телекомпослуги надаються в усіх областях, крім Луганської", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що мобільні оператори та інтернет-провайдери продовжують забезпечувати українців звʼязком та інтернетом. Послуги електронних комунікацій компаній Київстар, Vodafone та Lifecell стабільно надаються.на Миколаївщині, Сумщині, Харківщині, Херсонщині, Києві та Київській області, крім Бучі, Ворзеля, Гостомеля, Ірпеня. 

Як повідомлялось, абоненти мобільного оператора ТриМоб з 25 березня можуть користуватися послугами передачі даних і в мережі lifecell. ТриМоб надає всі послуги в роумінгу в мережі Vodafone Ukraine; дзвінки та обмін СМС-повідомленнями в роумінгу у мережі Київстар.

Як повідомлялось, 24 лютого 2022 року росія розпочала новий етап війни проти України, зокрема здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та селищ. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-