У селах на Херсонщині військові рф викрадають людей

У селах на Херсонщині військові рф викрадають людей

Укрінформ
У селах Голопристанської громади на Херсонщині окупанти викрадають людей, вже зникло 5-6 чоловік.

Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Голої Пристані Олександр Бабич, передає Укрінформ.

«В нашій громаді кожен день зникають люди. За різними даними, це на сьогодні вже 5-6 чоловік. Це, в першу чергу, жителі сіл Нова та Стара Збур'ївка. Ми робимо все для того, щоб вивести цю інформацію в публічну площину. В реєстр досудових розслідувань вся ця інформація внесена. І я хочу наголосити, що все це, що тут в нас відбувається з викраденням людей, – це злочин і за нього потрібно буде відповідати згідно з Женевською конвенцією. Всі ці факти фіксуються», - зазначив Бабич.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні та на інших тимчасово захоплених російськими загарбниками територіях України рашисти масово викрадають активістів та представників місцевої влади. Шантажем, погрозами та катуванням вони схиляють українців до співробітництва.

24 лютого президент росії путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-