Через обстріли знову горить харківський ринок «Барабашово»

Через обстріли знову горить харківський ринок «Барабашово»

Фото
Укрінформ
Російські загарбники 25 березня знову обстріляли харківський ринок «Барабашово», виникла пожежа.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба ТЦ «Барабашово», передає Укрінформ.

«Внаслідок обстрілу території торговельного центру "Барабашово» 25 березня сталося займання близько двох десятків торгових об'єктів. Станом на 13 годину 30 хвилин, пожежу зусиллями співробітників торговельного центру та підприємців локалізовано. Ведеться остаточна ліквідація займання», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що локалізувати пожежу вдалося у найкоротший строк завдяки діям співробітників та підприємців, а також ефективній системі пожежогасіння, яка прокладена у рядах, що зазнали обстрілу. Широкого поширення вогню вдалося уникнути.

Наразі територія «Барабашово» оточена. Тривають роботи з повної ліквідації пожежі.

Робота волонтерського хабу, який провадить діяльність на території торговельного центру, не зупинялася.

Товар підприємців на об'єктах, ушкоджених ударною хвилею, перебуває під охороною співробітників, щоб уникнути спроб розкрадання.

Як повідомляв Укрінформ, 18 березня внаслідок ворожого обстрілу спалахнула пожежа на ринку «Барабашово» у Харкові. Під час гасіння пожежі стався повторний обстріл, загинув рятувальник.

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-